Мир По Света Поне За 1 Ден



Мир По Света Поне За 1 Ден = 21 Септември

Jeremy Gilley {Джеръми Гили} е актьор, преди да стане основател на Peace One Day през 1999. разбрал потенциала на правенето на филми, той се захваща с мисията да повлияе върху хората и да промени нещо в Света.

The Day After Peace е името на филма, документиращ околосветското пътешествие на Джеръми Гили и неговата борба да превърне 21 септември в Ден на Мира по Цял Свят.

откъдето и да мине, той убеждава хората и държавите да признаят 21 септември за Ден за прекратяване на огъня и насилието. истинската му мисия е да спасява човешки животи.

и няма усилие, което да не се изплати. УНИЦЕФ и Световната Здравна Организация подемат щафетата от Джеръми Гили и се опитат да използват Денят на Мира за масова ваксинация срещу полиомиелит в Афганистан. и така, историята продължава.

The Day After Peace e 10 годишната история на борбата на Jeremy Gilley, историята на Peace One Day, или Мир По Света Поне За 1 Ден.

парченце от филма на Jeremy Gilley = The Day After Peace



днес е 21 септември. признатият Ден на Мира по цял Свят. и точно днес, в 150 страни, по едно и също време, ще бъде прожектиран филмЪт за Деня на мира.

България е в статистиката, също. от 19 часа в Чешкия център на ул. Раковски 100, в София, филмът The Day After Peace.

отдели 80 минути от твоят Ден, да видиш историята на Jeremy Gilley.
Peace One Day



Facebook Comments

7 коментарa :

Анонимен каза...

на Джеръми Гили шапка му свалям!! Естествено, че ще ходя да гледам прожекцията (: (:

Nathalie каза...

и аз, така. после ще споделя впечетления.

Georgina каза...

добре,че има такива хора, хубаво щеше да бъде мира да е всеки ден от годината, да спрат всички войни и да не умират всекидневно невинни хора.Благодаря ти Натали за поста:)

Анонимен каза...

Ще ми се да дойда, но съм във Варна. А и едва днес научих за деня. Но със сигурност ще помогна както мога за разпространението на мира :).

Анонимен каза...

А и ми се ще да си "стиснем ръцете" с вашия блог ако е възможно, т.е. аз поставям връзка към вас в моя блог, а вие към моя - poetryslambg.wordpress.com . Тъй като вашия сайт е доста по - голям от моя, ясно е, че облагите са на моя страна, но... помогнете ми! :D

Nathalie каза...

филмът е уникален. след минутка сядам да разкажа повече за него и усещането, докато го гледах.
към днешна дата може да се види целият, и онлайн: http://www.youtube.com/ytscreeningroom

и Анонимен, нали сме хора, че да си помагаме :) с радост ще ти помогнем за блогчето.

Анонимен каза...

Как да премахнем омразата??Как да премахнем оръжията?Как да премахнем интересите???
Иначе филма е уникален.Добре,че има такива хора.

Публикуване на коментар