Влюбените Октоподи

@ живеят само влюбените, останалите просто съществуват @ казал го е Уилям Шекспир. и колко само е прав. влюбени ли сме, слънцето се отразява в лицата ни, от раз ставаме добри и щедри, готови с нокти и зъби да воюваме за щастието на скъпото ни същество. и да, живеем за мига. животът ни се осмиля, защото го живеем давайки.

и сигурно нямаше да се сетя скоро за този цитат, ако не се размотавах из facebook и споделеното между приятели. така попаднах на една влюбена анимация {Oktapodi}.

след малко ровене стана ясно, че въпросната анимация {Oktapodi} е дело на няколко автора, има си сайт и един куп награди.


180 секунди са посветени на темата за любовата и силата на любовта в така.кръстената анимация : {Oktapodi} или Влюбените Октоподи.

два октопода се борят за живота си. любовта им е по-силна дори от страха. и дори, когато всичко изглежда загубено. влюбеният не се отказва. 

и всичко това на фона на белите къщурки и сините врати на един гръцки остров, който (ама наистина) много ми напомня за моята приказка в Санторини.

към сайтът на Влюбените Октоподи. към анимацията Влюбените Октоподи. и нещо от мен : влюбен бъди. не се отказвай. и не говоря само за любовта. не се отказвай. да си добър. мечтател. да си окей със себе си. да обичаш. дори когато нищо в замяна няма да получиш.

Facebook Comments

4 коментарa :

Dimana каза...

Това е уникално!!!!! Нямам думи!

Nathalie каза...

не знам за теб, но аз напоследък съм се посветила на анимацията. страхотни филмчета. страхотни идеи. много живи. и силни. освен след поредицата романтични филми да се прехвърлим на поредица Анимация. хехехехахаха

Аспарух К. каза...

Великолепно клипче, много добре направено - и като идея, и като изпълнение. Благодаря!

Guerry каза...

Strahotnooo!!!!:))))

Публикуване на коментар