Italia в музика от Putumayo

мелодична и жива музика от Италия, за събуждане, за настроение, за красив ден, за да ти върви по италиански, с повече замах, смях и размах.

Guranteed to make you feel good!
песничката, която звучи, може да свалиш free от Putumayo World Music. след като въведеш email адреса си. отпускам се тежко върху едно от канапетата в ОNDA. кафенетата ONDA са моя запазена марка. но не ходя там заради кафето. да си призная може и по-хубаво да е. отивам, за да послушам малко музика, релаксираща. за да свия крак под тежестта си. и да потъна в едно от канапетата. и да позяпам някоя нова картинка. и да си представя как като се прибера ще се омажа цялата в боя и сама ще си измайсторя една. а музиката. за нея е тази история. музиката, която звучи носи клеймото Putumayo. фирмена политика е. в ONDA се слуша само Pytumayo. ако изпишеш в google : world music. сред първенците в резултатите ще e Putumayo. няма случайни неща, така казват от google. Putumayo World Music e музикална компания, която се е заела да издава ритми от различни краища на света. последното ново е Italia, oт където е и песничката по-горе. много заряд, много La Dolce Vita.
а откъде идва това странно име? така и не разбрах. но разбрах, че Путум`йо {на испански: Putumayo} е кръщелното име на един от районите в Колумбия, Южна Америка. www.putumayo.com

Facebook Comments

4 коментарa :

Dimana каза...

Ммм, тази седмица започва по много красив и мелодичен начин! Благодаря!!!

Анонимен каза...

Очарована съм. :) Благодарности.

Анонимен каза...

Привет Натали,
Кафенетата Онда са ми любими и си имах едно, в което ходех често, но за съжаление вече го няма. Та и аз именно там открих прелестта на музиката на Putumayo. И ровейки се из нета, научих, че първоначално е бил етно магазин, озвучаван с етно музика. А по-късно се заражда идеята да се създаде музикална къща, която да издава етно музика.
Благодаря за хубавата песничка!:}

Анонимен каза...

Благодаря за хубавата песничка.Трябваше да ставам рано и тя ми даде настроение да продължа деня с добро настроение.

Публикуване на коментар