подреденото Чекмедже

днес влязох в кабинета на моя лекар и го заварих как настървено рови в неговото чекмедже. последваха приказки за реда и за хоаса. за хората творци и другите, подредените маниаци. имаше и кратък спор кое е по-доброто. и така.натам. да не те занимавам излишно.

на мен ми приляга да съм подредена и маниачка, и ми попадна нещо в този дух. идейка, как може да сложиш малко ред в чекмеджето.




картинките в случая говорят по-добре от думите. малко картон, две сръчни ръце и никакво ровене повече. бих добавила само: може и по-добре да се направи. с малко самозалепващо се фолио или цветна хартия.



Facebook Comments

8 коментарa :

Dimana каза...

Много готина идея! Имам вкъщи едно чекмедже, в което за да намериш нещо трябва да изсипеш цялото съдържание и пак да ровиш в изсипаното. Май ще се възползвам ;)

Анонимен каза...

Bravo!

Анонимен каза...

Ideqta e super!Ot edna moq priqtelka wzeh pyk ideqta kak da si podredq bijutata i iskam da q spodelq s was: w malki nailonowi torbi4ki sym slojila wsi4ki gerdani/plastmasowi, dyrweni idrugi/, sled towa sym otdelila s karton4e i slesdwat obizite pak w torbi4ka wseki i sled o6te edno karton4e sledwat prystenite.Wsi4ko e slojeno w edna tqsna dylga kutiq ot obuwki. A pyk dy6terq mi si e naprawila dopylnitelno razdelenie na rafta w garderoba, tyi kato razstoqnieto e dosta golqmo, kato e izrqzala na ka6on4eta otgore kapazite za zatwarqne i gi e slojila s otworite napred kym wrati4kata. Dano da sym mogla da go obqsnq dostaty4no qsno!:)

Nathalie каза...

добра идея, благодаря ти, че я сподели ..

Анонимен каза...

Идеята е супер! Търся си подобни материали да си организирам багажника на колата, но още не съм открил такива.

Анонимен каза...

Чудесна идея!!! Благодаря, че я сподели!

Анонимен каза...

Идеята е супер!
И аз така се пробвах да сложа ред на хаоса, но ... :) безуспешно :) По лесно се оправям в "обърнато на горе с краката" чекмедже, отколкото в подредено, макар че и мен ме хващат дяволите понякога и въвеждам ред с картончета и пакетчета :)

Анонимен каза...

СТрахотна идея.Мисля да я пробвам,че и аз се мъча с едно разхвърляно чекмедже

Публикуване на коментар