Помощ, обичат ме...

Странно нещо е любовта. Или поне аз не я разбирам като хората. И май не само аз - с моята приятелска дружинка нещо не уцелваме нещата. А може би нещата не уцелват нас. Знам ли кое е първо - яйцето или кокошката? Може би всъщност кокошката, ако се доверя на Тодор Колев, който аргументираше точно това свое твърдение във филма Господин за един ден с : В края на краищата, яйцето може да го е донесъл някой..

Но както и да е проблемите са много.

Ще се похваля, но може би не е за хвалба, но редовно си купувам едно списание АННА Клуб и там за известно време вървеше рубриката Помощ Обичат ме. Доста се впечатлих от това, което пишат жените в писмата си и реших да ги кача в блога.

На често задаваният въпрос:
Защо той ме изостави, без да каже и дума? А уж бяхме любов голяма...

Ето какъв отговор беше даден:
Вярно, били сте, но на сладура просто му е писнала играта, в която сам е влязъл.
А иначе го е раздавал игрив, нали...

Та, наиграл се е и решил да се заиграе някъде другаде. И какво да ти каже всъщност? Че не му се играе вече с теб, че е непостоянен и че всичко е свършило. А може и да се е поизплашил, горкият, че играчката се е превърнала в плачка. Тоест, ангажиментът му към теб е да градира към нещо по-сериозно, а той все пак е мъж, следователно панически бяга от обвързване.

Какво ти остава тогава?
Ами да се усмихнеш, да продължиш напред и да започнеш да грабиш с пълни шепи от живота. Защото заслужаваш да си най-щастливата жена!






Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар