Любимия плод и Характера

Ето как любимият плод говори за характера....

Ягоди. Малини. Къпини
Фини, изискани, елегантни, обичате стилното и имате добър вкус, затова обичате хубавите и скъпи неща. Ако бяхте малко по-сигурни в себе си, а и по-решителни или по-малко колебливи, вашите качества биха били по-изразителни. А онова, което обичат у вас, са вашето благородство, доброта и привлекателност.

Ябълки
Вие сте стабилни и твърди до такава мярка, че твърдо стоите на земята и сте се сраснали с нея. В мнението си сте конкретни, в действията си сте практични, цените много материалните ценности, а успеха си постигате с амбицията и работливостта си. Най-щастливи сте, когато видите резултата от вашата работа. Затова веднага без почивка се залавяте за новата работа. Вашата изразена сериозност в работата е направила така, че да не си позволявате авантюри, което не би могло да се каже, когато става дума за истинската любов. Но всеки някъде си намира отдушник, намирате го и вие.

Круши




















Чувствени, добри, нежни, пълни с разбиране за заобикалящото ви. Миролюбиви, отстъпчиви сте... Но вие сте и чувствителни, нараними и дори склонни към меланхолия, когато не отвръщат на онова, което вие давате. Еротични, сексуални хора, които могат да предложат истинска искрена любов, но вие имате и огромна необходимост за нея, за любовта, затова и посягате да я докоснете. Ако това не ви се удаде, страдате ужасно и сте отчаяни, а все пак по природа сте дружелюбни бъбривци.


Дини. Пъпеши




















Позитивна личност, конструктивна, работлива и на вас нищо не ви е трудно да направите. Вие сте уравновесени и във всичко имате мярка, толерантни сте и никога не се оплаквате. Сърцето ви е огромно и непрекъснато сте влюбени. И не напразно, защото умеете да обичате, предлагате нежност, подарявате на обичаната от вас личност цялата своя чувственост..



Грозде. Касис




















Дружелюбни, компаньони, контактни, и то до такава мярка, че не можете да понасяте самотата. Но това не означава, че искате да бъдете с когото и да било. Напротив, за вас е важно това да бъдат онези истинските, многократно проверени приятели. Те единствено имат и привилегията да ви познават добре. На другите и не може да им се случи, тъй като вие не им го позволявате, къде от страх, къде от боязън, че биха злоупотребили с близостта си до вас. Вие не ги допускате и това си е.


Портокали. Лимони. Грейпфрути. Киви

Дружелюбни, групари и леко общувате с хората, но би било погрешно да се прави каквото и да е заключение, че сте открити, прями и отворени. Особено когато става дума за самите вас. Защото вашите отношения с другите са прекалено формални, рационални и добре пресметнати. Това е поради вашата логична, въздържаща се личност, неща, зад които вие умеете да се скриете. Особено когато става дума за вашите чувства. Въпреки това вие сте добре приети, защото винаги сте нови и забавни, а за да не изгубят хората около вас търпение, вие им позволявате да опознаят част от вас, от истинското ви лице. Трябва да действате по-откровено, по-искрено.

Банани

Въпреки че на пръв поглед не изглеждате твърде емоционални, тъй като сте добрички, нежни и чувствени, в момента, в който отреагирате бурно, импулсивно, нерядко и грубо и така изненадвате околните, на всички им става ясно кой е насреща. Така че във вашето държание и реакции го няма онзи обичаен преход, т.е. емоционален нюанс и вие се лашкате от крайност в крайност. Вие го чувствате и поради това често се показвате, но пък и не можете иначе, тъй като вашата природа е такава. Знаете ли, че и природата може целенасочено да се променя.

Ананас. Кокосови орехи
Големи романтици сте, още по-големи идеалисти, които, ако би могло, биха променили света, целия този наш свят с някакъв нов, с друг изглед и вид - примамлив и с друг вкус и аромат... И още как, а и само вие знаете как би станало това. Защото само вие мечтаете и сънувате това ново нещо, защо вие бягате от този обикновен свят. Новатори, но засега повечето бленуващи.



























Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар