Есен, 23 Септември


Есента... отново е тук с цялата си прелест и красота, изпъстрена с толкова различни цветове и техните нюанси...
доведе със себе си дъжда, листопада, вятъра и дългите нощи.. макар и с носталгия да поглеждам назад към топлото и слънчево лято, с което сякаш не ми се иска така лесно да се разделя... тя е тази, която ми напомня, че е време да прибера летните си дрехи в гардероба и да ги заменя с топлите шалове, шапки и палта... за да съм готова за дългата и студена зима.

Доскоро сякаш дори не забелязвах и листата... бяха зелени и почти не ги различавах едно от друго по дърветата... а сега постоянно ми напомнят за себе си... накъдето и да се обърна ги виждам около мен... дори стъпвам по тях...


Вятърът игрив ги събира пред очите ми в чудно приказни килими кой от кой по-красив и после вдигайки ги в небето, те танцуват своят последен и прощален танц ... птиците и те отлитат на юг и техните песни лека- полека започват да намаляват... сякаш всичко около мен е притихнало и всички се приготвят за началото на един край... а именно края на още една година...Красив сезон е есента, а какво е красота без малко музика да я допълни и направи едно цяло... затова събрах няколко песни с цветовете на есенна дъга в едно. Надявам се да ти харесат... (усмивки)


Goodbye Yellow Brick Road- Elton John & Billy Joel

Fields of Gold - Sting

Orange Colored Sky - Natalie Cole

Lady In Red- Chris De Burgh

Green, Green Grass of Home- Tom Jones

Brown Eyed Girl
- Billy Ray Cyrus


Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар