Нека ти покажа това:

Не зная дали мога да бъда определена като блогър. А защо пък да бъда определяна изобщо, да бъда вмествана в някакви рамки? Пиша при жените едва от няколко месеца. Пиша, защото това ми харесва! Дали харесва на теб? Това ти ще кажеш. Пиша, защото това ме кара да се чувствам свободна - свободна да изразя мнение, да разкажа, да опиша, да докосна, да помогна, да вдъхновя...

Преди време Натали писа за една игра. Препоръчай на приятел.
Идеята ми допадна още тогава и реших да се включа. Стори ми се, че може да бъде доста полезна, защото, както установих, има цяло море от блогове, в което със сигурност можеш да се натъкнеш на доста подводни камъни. Открих, че с Нат не си приличаме твърде много по четенето. Тя казва, че чете всякакви блогове, за да бъде информирана за настроенията и тенденциите, които витаят из обществото. Аз чета избирателно. Когато някой пост не ми хареса, не го дочитам. И с книги ми се е случвало (вероятно защото не им е било още времето). Вестници не чета, освен ако не ми се посочи някоя статия, която ще ми бъде интересна. Така стана и с препоръките на постовете.

Сега е мой ред! Искам да ти покажа думи и чувства, които са докоснали сърцето ми, които са ме накарали да се замисля, които са ме стоплили в точния момент - когато съм имала нужда от топлина. Нека ти покажа това:

Приятелство и Любов - това заглавие прикова вниманието ми. Приятелството при мен винаги е стояло по-високо, винаги е било повече от любовта. То съдържа в себе си любовта, но чиста, искрена, неопетнена от ревност, от изисквания, от очаквания, от болка... Почувствах прочетеното близко, малко тъжно - поради раздялата, пулсиращо и живо! Бях достигнала сама до извода, че никой друг човек не може да бъде отговорен за твоето щастие, освен ти самия. Но когато четеш нещо, което изразява на 100% твоето вътрешно усещане не можеш да останеш равнодушен. И така се случи, че Сайтът на Една Жена ме радваше, утешаваше, разбираше, подкрепяше, вдъхновяваше всеки ден, докато не ме приюти. Щом ни четеш, предполагам че и ти намираш тук интересни, полезни и стоплящи постчета и няма нужда да обяснявам повече. Само държа да кажа, че не случайно започнах с това, просто защото аз открих блого-сферата със Сайтът на Една Жена. (усмивки)

Криводол - полъх от миналото ме грабна с неповторимата си атмосфера. Разкри за мен едно ново и интересно място. Необикновено усещане е да се потопиш в един минал период от историята (явно минал, но не навсякъде) и на мен ми хареса. Прииска ми се да го усетя на живо. Авторът е мой приятел, с когото ме свърза снимането. Мисля, че неговото местенце в мрежата е точно такова, каквото е замислено да бъде блогът - един дневник, в който да записваш видяно и усетено. В неговите Глупости на търкалета :) (На път... или къде бях вчера) можеш да откриеш забавни случки (смяла съм се с глас на GPS Навигация…или Къде отиде електронното ми гадже?), да се насладиш на хубави снимки, да усетиш тръпката от ралито или просто да полетиш!

За хляба... и не само е нещо истинско! Един разказ, който те кара да се замислиш колко истински неща са останали в живота ни... И все пак ти дава надежда, че все още има такива и в нашите ръце е силата да ги задържим! Невероятно много ме стопли. Иска ми се да вярвам, че повече мъже, а и жени ще се обърнат към старите истини и ценности, и ще поискат да бъдат 'ретро, а не метро'. Всички автори там си имат собствен почерк, но ми се иска особено да обърна вниманието ти към Велислав Тодоров. Неговият разказ за Свилена ме развълнува и обогати с нови усещания. Накара ме да чакам с нетърпение и следващите публикации.

Май показах повече от три неща, но защо трябва да се ограничаваме.

Ти ще препоръчаш ли?



Facebook Comments

4 коментарa :

Анонимен каза...

благодаря, момичета!!!
винаги правите деня ми по хубав!!!

Галина каза...

Да Димана, харесва ми това което си написала, ти имаш талант и това което пишеш достига до сърцето. Продължавай, моля те!

Dimana каза...

Димана се изчерви и ви благодари!

Lil каза...

Да!Аз ще ви препоръчам,защото сте истински,усмихнати,позитивни и умеете да намирате най-интересното четиво за нас :)
Благодаря!
@Dimana Доби.Д ми е любимка и муза за едно моя героиня :)

Публикуване на коментар