LA REDOUTE - какво е това?


Един ден както си стоях в градинката с димящо кафе в пластмасова чаша, докато децата играеха, станах неволен слушател на групичката майки до мен. И те като мен мръзнещи, но ползващи зимното слънце, говореха за някаква обща поръчка от Франция на дрехи за малките на супер изгодни цени. Запомних сайта и вечерта в skype го споменах на няколко мои приятелки. Оказа се, че и те са информирани, очевидно само аз не бях.

Та значи става дума за онлай търговия на дрехи в LA REDOUTE. Като първото най-важно, е че между сайтовете на различните държави разликата в цените е значителна. Според майките, който са проверили всичко(не се съмнявайте) най-изгодно е да се пазарува от френския сайт на LA REDOUTE. Като разбира се ние българите пазаруваме от разпродажбитe.


Очевидно, дрешките са доста сполучливи, а тези които са на разпродажба наистина са на разпродажба. Приятелка ми показа пуловерче за момченце за 2 евро, зимно якенце за 10 евро, маркови дънки, маратонки и др. Които изглеждаха доста по-добре от продаваните тук китайски боклуци, на доста по-високи цени. А качеството очевидно e добро.

Уви онзи ден разхождайки се по улица Пиротска (София) попаднах на магазин за детски дрехи целия облепен с листове за намаление, влизайки вътре с изненада познах моделите разглеждани от мен преди няколко дни в сайта LA REDOUTE. Затова се реших да споделя с теб тази информация, ако случайно и ти си като мен – от незнаещите. Не, че е кой знае какво на все пак тук (в България) едно сако за момиче на 7 години тръгва от 45лв на горе. А в сайта намерих няколко между 5- 10 евро, които разбира се поръчах веднага. Женски му работи :)

Това, което за мен създаде неудобство при регистрирането в сайта бе, че е на френски. Но хората са предвидливи, с помощта на Google - преводача и напътствията на хората в онлайн пространството успях. Ако поръчате за сума над 50 евро, доставката до България е безплатна, явно затова майките в градинката се бяха комбинирани. Поръчах доста дрешки на децата, обикновено за около 4-6 седмици пристигали, сочи статистиката.

Та, значи се получава да пазаруваш от LA REDOUTE е хем по-евтино, хем е по-качествено, а на първо място е по-удобно - седиш си в къщи пред компютъра с чаша кафе, разглеждаш си и да си добавяш в кошницата.

Т.к. не бях много конкретна по-долу прилагам и страниците, които ми бяха много полезни за да разбера за какво точно става въпрос:

В първия момент и аз като теб (може би ) си помислих, където каквото хората по света изхвърлят, ние българите го взимаме като топъл хляб - например вноса на стари трошки (коли) които хората се чудят как де се отърватот тях, а ние им се радваме или пък множеството магазини за дрехи втора ръка, или ..., но случаят тук мисля, че не е такъв. Просто за пореден път се доказва, че в България цените са доста високи, а хората получават доста по ниски доходи, спрямо другите европеиски държави.


Facebook Comments

20 коментарa :

Анонимен каза...

Здравейте. Понеже и аз съм скаран с френския език реших да се поразровя малко и ето едно линкче на същата фирма, но тук нещата са от англия и всичко е на английски. Цените като ги гледам са горе-долу същите (само дето са в лири). Ето го и линка ttp://www.laredoute.co.uk/
Надявам се да съм бил полезен. Поздрави.

Анонимен каза...

Привет,
и аз искам да питам, когато се получават нещата от митницата ли трябва да се освободят или се доставят на адрес?

Анонимен каза...

пакета се взима от пощата

Анонимен каза...

ima li nqkoi na koito mu se bavi pora4kata,za6toto moqta zakasnqva pove4e ot mesec,a tova ne se e slu4valo do sega

Анонимен каза...

По време на намаления е нормално да се бавят поръчките. Срока за доставка е от 2 до 6 седмици.
Вижте на какво попаднах, докъто се ровя в нета да търся размери за дрехите в Ларедут: http://veni05.wordpress.com Има да доста неща размерите.Следя го от няколко дни и нешрекъснато се качват нови неща.

Анонимен каза...

i moiata poruchka se bavi veche mesec, dali shte doide i koga...poruchah okolo 20ti ianuari i oshte gi niama...

Анонимен каза...

Здравейте, тъй като и аз съм от чакащите пратките от La Redoute, ето малко инфо и от мен. По големите намаления поръчките могат да се забавят и повече от 4 седмици, обикновено до 6 пристигат. Вчера се разходих до митница и поръчката ми още не беше там. Ако пратката ви е под 2 кг си я взимате от вашия пощенски клон, затова е важно при регистрацията в La Redoute да дадете точния пощенски код, а не просто 1000 (ако говорим за София).
От митница казаха, че пристигат с тирове пратките, и се надяват до около 10 март вече всички януарски пратки да са пристигнали.
А за незнаещите френски в този сайт има превод на самия Ла Редут и указано какво, къде точно да пишем, кой линк да следваме и общо взето май най-доброто ръководство на което съм попадала до сега. Цялата информация е визуализирана с картинки и обяснения по тях.
Друго за доставките - очевидно няма ред на пращане, има хора получили си доставките пуснати над 10 дни след моята. Така че, търпение.
Следете си за промо кодове които Ви изпращат на мейла, с тях също може доста големи отстъпки да получите и без да чакате големите намаления. Надявам се скоро моята да пристигне, за да пусна нова :)

Анонимен каза...

oh i moiata ia niama ,a sam ia pusnala na 15 januari.napravo se iznervih ot tolkova dalgo 4akane.ve4e dva pati hodia do mitnicata i vse niama i niama....

Анонимен каза...

Не се притеснявайте - досега няма непристигнала пратка. По време на намаленията е така.
Аз личто бях направила няколко поръчки и втората и третата изпревариха по пристигане първата.
Следете в сметката си точно кога от Ларедут са усвойли парите - обикновено това става до 2 дни от поръчката - но при моя колежка, плащала с дебитна карта - чак след 24 дни.

Анонимен каза...

Здравейте, попаднаха на [url]http://veni05.wordpress.com/[/url] има размери и реални снимки на повечето неща предлагани в Ларедут. Авторката също така прави и общи поръчки за София и страната.Аз вече няколко пъти си правих поръчки при нея,и съм много доволна.

Анонимен каза...

Iskam da popitam
za pruv put iskam da si porucham i ne znam kak stava. ot saita li poruchvam ili na daden chovek i cenite sa v evro i kolko e dostavkata
blagodarq predvaritelno

Анонимен каза...

Свържи се със собственичката на сайта,мисля че има даден скайп за връзка за поръчки от www.laredoute.fr.Тя ще ти обясни всичко.

Анонимен каза...

Момичета незнам дали сте запознати но от 23юни започва отново голямо намаление.От зимното намаление доста невероятни неща взех за децата дано и сега да е така .

kati каза...

Попаднах на много подробен сайт за Ла Редут. Има подробно описание как да се регистрирате и поръчате, не само на български, но и със снимки, показано e кое, как, къде ... Освен това, има и огромен списък с промо кодове, които може да са Ви полезни по намаленията. Надявам се, да съм била от полза.

Анонимен каза...

http://www.laredoute-guide.com/
а тук можете да намерите превод на всичко което ви интересува в Ла редут

Анонимен каза...

МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА ОТ 13 ЮЛИ 2009 ИМАМ ПОРЪЧКА И ОЩЕ НЕ Е ПРИСТИГНАЛА СЕГА ВЕЧЕ СМЕ 19 ОКТОМВРИ 2009. КАКВО ДА ПРАВЯ?

Анонимен каза...

Nqkoi ot bytikovite Modelite na La Redoute se shiat i v BG , za tova sa i tolkova evtini, no ne sa nikak loshi!

Анонимен каза...

zdravejte i ot men
samo da spodelq tova neshto -

La Redoute - продай неуспешните си покупки!

moje da se ottyrvem naj-nakraq nqkde ot neuspeshnite ni pokypki

Анонимен каза...

Вече втори месец си чакам поръчката от Редута :( От кой мога да си искам парите обратно ? моля за малко помощ, купих детски дрешки, а вече няма кога да ги носим :(

beatrix каза...

още промоции: http://selektoroferti.com/

Публикуване на коментар