Aloe Vera - чудотворно растение

Алое Вера е познато с много наименования. Често го наричат чудотворно растение, естествено лекарство и лек за изгаряния. Познато е на човечеството като лечебно растение от 4000 години.

Алое Вера е открито от Джордж Ебърс през 1862 в древен египетски папирус, представляващ сборник с билкови рецепти от 3500 г. пр.н.е.

Според изследователите Алое е използвано още в древнокитайската и древноиндийската медицина. Египетските кралици Нефертити и Клеопатра ценели високо Алоето като средство за лечение и разкрасяване. И макар че съществуват над 200 вида Алое, едва три-четири от тях имат лечебни свойства. От тях Алое Вера е най-лековито.

За да се извлече полза от растението Алое Вера, се обработват най-външните листа, от които се получаба гел. Той съдържа 200 активни съставки витамини, минерали, аминокиселини, ензими и полизахариди. Гелът може да се приема вътрешно, заради хранителните му качества или да се съчетава с други съставки за създаване на кремове и лосиони, които подхранват и подобряват състоянието на кожата.

Според изследванията Алое се усвоява лесно от организма, има силни противовъзпалителни сбойства, прониква бързо и в дълбочина на кожата, овлажнява я и ускорява нейното възстановяването.

Внимание!
Когато си избирате продукти с Алое, потърсете на опаковките одобрителния печат на Международния научен съвет за алое. Той е независим американски регулиращ орган, който наблюдава количеството и качеството на Алое в различните продукти. Той одобрява продукти, които съдържат гел от Алое Вера най-малко 15% от общия им състав. Ако откриете този печат, продуктът е истински и съдържанието на Алое в него напълно отговаря на изискванията.

Facebook Comments

2 коментарa :

Анонимен каза...

Алоето наистина е страхотно растение. Използвам различни продукти на основатана алое вера и други натурални препарати на Форевър Ливинг и съм много доволна. Тук научих много за тях -
http://www.aloeikrasota.com/

Анонимен каза...

С риск да се превърне в скрита или открита реклама и аз ще споделя, че успях да се срещна най-накрая, благодарение на моя добра приятелка с вълшебните свойства на това растение произведени от тази компания и отговарящи на споменатите в статията изисквания...
Влюбена съм в него толкова, че направих мое сайтче, където, ако поискате, ще видите няколко клипчета за създателя, проодуктите и възможностите...
Лично аз получих невероятен резултат от тяхната употреба...Ето го:

http://aloe-vera.webstarts.com/index.html

Публикуване на коментар