благодаря предварително.


вчера така стана, че се събрахме вкъщи на импровизирана женска вечеря. 5 жени. 5 различни типажа. всяка успяла по своему. и като се отключиха едни директни реплики, дуплики, процедурни предложения, тук-там приятелски нападки. а тема номер 1 бяха мъжете в нашия живот.

още разговорът не беше тръгнал, а аз вече се бях произнесла : Това са глупости! и де'факто, не бях излъгала. честичко повтаряме заклинания като : срещам само смотаняци. или мъже, който не са готови за връзка. или винаги забърквам каши. и т.н. да не изреждам.

и днес, ден по-късно, докато си съчинявах някакви мои си мисли, (по)благодарих. докато се усетя. всъщност благодарях за нещо, което все още не се е случило. благодарях предварително. за това съм чела някъде, дали не беше в Тайната или в книгата на Естер и Джери Хикс, Поискай и ще ти бъде дадено?

и за да навържа написаното за благодаря с предходното : какво ще стане, ако (по)благодарим предварително за страхотния мъж (мъже)? или за позитивната трансформация на настоящия ни? ще разберем, като го направим.



Facebook Comments

2 коментарa :

Unknown каза...

"Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори;"
(Ев. от Матея,глава7:7)

Пламен Петров - Пламски каза...

От години имам един любим идиом, който е доста труден за превод...но и няма нужда:

Virgins thanks for nothing! ;-)

Публикуване на коментар