Едно Писмо до Дядо Коледа


Мили дядо Коледа,

Аз толкова се бях улисала да ти помагам, че за малко да пропусна да напиша и аз моето писмо до теб. Тази година, вече е на път да си ходи, и аз, дядо Коледа, през таз една година много се старах, да бъда добра и послушна, повече усмивки да дарявам, и по-малко сълзи да причинявам. Знам, дядо Коледа, че мога още, и че таз идващата година ще се старая много повече и вярвам, че ще ми дадеш сила да успея. Това, дядо Коледа, искам за мен, но с това писмото ми до теб не свърша.

Моля те, дядо Коледа, в тази звездна нощ дари всеки с топла прегръдка. Не оставяй никой сам, дай надежда на всекиму. Моля те, дядо Коледа, раздай и здраве на всички, близки, познати, приятели. А болните излекувай с Любов. И само още нещо, дядо Коледа, направи така, че майките да плачат само от радост, а камбаните да бият само за празник. И това обещавам да е последно - показвай ни пътя на всички нас, когато загубим се (в гората).

Обичам те, дядо Коледа.





Facebook Comments

5 коментарa :

Анонимен каза...

Текста ще е още по-красив ако заместим "дядо Коледа" с "Исусе"...

Анонимен каза...

и пак забрави себе си :))

Анонимен каза...

Анонимен каза...
Текста ще е още по-красив ако заместим "дядо Коледа" с "Исусе"...


Съгласна съм с теб :)

Анонимен каза...

скъпи дядо коледа аз съм маги на 9 години.искам часовник http://www.pumpal.net/product.php?id=909 и котката лулу http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/6716 моля те ако неможе двете само часовника ако може двете

Анонимен каза...

НЯМА НИЩО ЛОШО ДА ОСТАНЕШ САМ НА КОЛЕДА, ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ САМИ, ОКОЛО НАС ИМА МНОГО ДОБРИ СЪЩЕСТВА, КОИТО НЕ ВИЖДАМЕ,ЗАЩОТО НЕ СМЕ ПОЖЕЛАЛИ! НО ПИСМОТО МНОГО МИ ХАРЕСВА!ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА В КРАСИВАТА НОЩ!

Публикуване на коментар