МИЛЕНКА

не познавам Миленка, но ми се иска да я познавам, гледайки и чувайки всичко това, което приятелите й правят за нея. Миленка е била на онзи злощастен балкон на 14 май. когато тя, Ради и едно момче са полетели надолу. тъпа случка, коствала живота на момчето и вкарало в болница Ради и Миленка. приятелите й ме помолиха да пусна това, което те са написали за нея и за събитието, което организират, отново за нея.

ЗА МИЛЕНКА

Тази година тя навърши 20. Ако попитате някого, който познава Милена, няма да спре да ви разказва за нея и през цялото време само ще се усмихва. Сега обаче всички питат: Как е Миленка? Ще се оправи ли? Събудиха ли я вече? Може ли да се движи? Тези въпроси започнаха да звучат след 14 май, когато се разигра грозната балконска сцена. Миленка беше в изкуствена кома в продължение на 1 месец, претърпя дренажи на белите дробове и две изключително тежки животоспасяващи операции.

Миленка се справи с всичко това, но за пълното й възстановяване трябват още средства, за да може да бъде скоро при нас! Като нас! Здрава.

Когато Милена се събуди, тя каза, че любовта й се е увеличила многократно.

ЕЛА НА 22 ЮЛИ В PORK PIE (МАЙМУНАРНИКА) В БОРИСОВАТА ГРАДИНА. RUBIKUB, RUTH, D2 и GRAVITY CO ще направят концерт за МИЛЕНКА.

Вход: 10 лева
Начало: 20.00 часа

Всички приходи от концерта ще бъдат внесени в банковата сметка на Миленка. Това е дарителската сметка BG12UBBS80021049734430 МИЛЕНА ОЛЕГОВА ПЕТРОВА.

Facebook Comments

2 коментарa :

Анонимен каза...

А Ради как е ?

Tina Spassova каза...

Все по-добре:) На кротка почивка е...

Публикуване на коментар