СутиенЪт и неговите синоними.

Отдавна имах идеята за пост, посветен на този женски атрибут, така характерен и използван от нас - жените, и добре оценяван от мъжете. Вчера бях приятно изненадана от цветната кампания, поета във Facebook, в която и Сайтът на Една Жена се включи с призива си : съвсем прясна новина! тази сутрин масово жените из facebook публикуват в статуса си : цвета на сутиена си. само цвета и нищо друго. .. идеята зад цветната кампания: повече жени да се замислят за превенция на рака на гърдата. { Let's do it, Girls! }.

Много добра идея според мен, и се надявам все повече жени да й обърнат внимание, и както казва любимият ми Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече!, защото ако ние не го направим, няма кой друг вместо нас да я свърши тази работа.

Обаче моята мисъл е малко по–встрани от тази тема. Преди време направих едно запитване сред приятелки, попитах ги знаят ли синоними на думата Сутиен. Интересни бяха резултатите, които събрах и сега ги предоставям и на теб.

Сутиен = Балкони



Сутиен = Бриджитки



Сутиен = Бюстие



Сутиен = Корсет



Сутиен = Палатки



Сутиен = Ритонки



Сутиен = Сустиен



Сутиен = Сутиандър



Сутиен = Сутифен



Сутиен = Сютюен



Сутиен = Цицкодържател



Сутиен = Шапки за близнаци



Предполагам, че ще има и още, които сме пропуснали, не се притеснявайте да ги споделите, ще се радвам списъкът ни да е изчерпателен и пълен.

Благодаря на Вики, Дими, Зоя и Натали за помощта!

Facebook Comments

8 коментарa :

Plamen Petrov каза...

"...но стига ми тази награда
да падне и последната преграда" ;-)

Мразя сутиени! Мъжете знаят защо...

Анонимен каза...

Сутиен = Дюзен ;)

Georgina каза...

Ххеххе,Пламен...предполагам, че не само ти ги мразиш, но и повечето от мъжете, та дори и някои от жените. За нас са повече - необходимото "зло" :)

Анонимен каза...

Сутиен = Цицификс

кака Тони каза...

сутиен = най-перфектният марксист - потиска силните, подкрепя слабите и обединява левите с десните (определение от социалистическо време)

Анонимен каза...

Сутиен = Сутляшка

Liska каза...

сутиена го наричам нацицник.

а въпросната кампания във FB e смехотворна.

Анонимен каза...

Sutien - big chest (golemi cici)----> podplunkarki :D

Публикуване на коментар