8 март - особен ден, когато е рожден

Всеки ден е особен когато е рожден! Но представи си колко по-особено е когато си мъж и си роден на осми март, на нашия женски ден. Не бих могла да си представя какво е усещането, но предполагам, че любимите им дами никога не биха пропуснали да ги уважат по един или друг начин и да направят празника им блестящ.

Аз лично познавам двама такива рожденици. Единият преди години ме убеждаваше, че осми март си е специален ден, както и всеки друг. По това време аз не го усещах като нищо специално и по-скоро ми се понижаваше градусът на настроението, отколкото да се повиши когато празникът наближи. Разбрала съм, че в живота няма случайни неща и щом този празник го има, значи е трябвало да го има. Което ми напомня, че трябва да кажа


ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ на всички дами!










Днес този рожденик ми каза 'Голям чешит трябва да съм бил, вместо да оставя майка ми да се повесели на 8ми... аз да взема да се пръкна точно тогава'. Аз само се усмихнах, но това ме накара да се замисля... Нали децата са най-хубавото нещо на света! Значи майките на днешните рожденици са получили най-ценният подарък именно днес и за тях празникът е станал още по-специален!

За майките и за рождениците искам да отправя един поздрав. Мисля, че за една майка, пък и за нейния син няма по-добър начин за празнуване от това да са заедно днес!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички рожденици!





Facebook Comments

5 коментарa :

Аз - Цвети каза...

Странна работа! И аз познавам двама рожденици мъже на този ден, но нито една дама рожденик! Не само, че техните майки са получили най-безценния подарък, но явно и съдбата се е намесила в живота на тези мъже, което със сигурност не е случайно.

Dimana каза...

Май така излиза наистина. :)

Анонимен каза...

Хеййй, аз съм родена на 8 март :)))))))))))))

Анонимен каза...

Spored men naistina nqma po dobur i golqm podarak ot tova da rodi6 taka 4akanoto dete.V tozi red an misli pozdravqvam vsi4ki maiki:))))))))

Подарък каза...

8 Март е един от най-свтите празници. Всеки мъж обаче трябва да се сеща по-често за майката и за партньорката си, а не само по празниците.

Ivo Ignatov

Публикуване на коментар