не поставяй началото преди края.


превод на видеото на Ра Уру Ху,
Първи януари не е Нова Година


Пак е онова време от годината, когато целият маркетинг и целият натиск има за цел да ни насочи към празничния сезон и особено към края на годината и към календарната нова година. И с тази календарна нова година идват много неща. Много хора, светът на Не-Себе-си, се предава на факта, че годината завършва. И психологически, започваш да се занимаваш с това. Започваш да разглеждаш отминалата година, да гледаш към предстоящата година. Има я и тази традиция да се пишат новогодишни обещания на 31.12. или на 01.01, насочени към това какво искаш да постигнеш през следващата година.

Както правя всяка година, ще ви напомня да бъдете осъзнати, че календарната година не е в действителност нашият цикъл. Цикълът, в който живеем, започва, когато Слънцето навлезе в 41 портал, иницииращият портал. С иницииращият кодон започва нашият процес на преживявания в един нов цикъл. И това няма да се случи преди края на януари. Годината не завършва, имайте това предвид. Разбира се, че можете да се насладите на това да участвате в празненствата, но не попадайте в капана да си мислите, че сте завършили нещо, защото не сте. И предстоящите седмици са много важни, за да разнищите годината, през която сте преминали и да продължите коректно напред към следващата година.

31 декември не е краят на цикъла. Той е последният ден от календарната година. Слънцето навлиза в 41 хексаграм вечерта на 21 януари и така маркира началото на новия цикъл.

инфото е на заем от Human Design Bulgaria

Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар