химнът на България + Масару Емото = приказна красота от кристали вода

ако си гледал филма Посланията на водата или Тайната на водата. знаеш за какво ще стане дума след малко. ако не си го гледал. накратко казано. един японски учен с името Масару Емото прави експерименти с водата. като я излага на музика, на реч, на фотографии, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд. а след това фотографира замразените капчици вода подложени на експеримента. резултатите са поразителни.

симфонията на Бетовен образува прекрасни, добре оформени кристали. 40 симфония на Моцарт създава кристали, нежни и елегантни. контрастен е резултатът при водата, изложена на хевиметал музика. фрагментирани и деформирани кристали.

резултатът от експеримента с бутилка вода и залепен на нея надпис Благодаря са красиви хексагонални кристали. а от водата изложена на думата Глупак, фрагментирани и деформирани. думата, която най-добре пречиства водата не е една, а съчетание от две думи = Любов и Благодаря.


експериментите на японския учен доказват, че под влияние на мислите водата се изменя мигновено. ако се обръщаме с добри мисли към водата, благославяме я, казваме й благодаря, качествата и се подобряват и тя има положително въздействие върху нас.

да не забравяме, че ние и Земята сме преди всичко вода. 70% вода.

Масару Емото не спира да експериментира и да доказва. прави го и с химните на народите. искаш ли да видиш резултата от нашия химн? Българският химн. приказна красота от кристали вода.

Facebook Comments

8 коментарa :

Златина каза...

Много интересно! :)

Анонимен каза...

Хубаво начало за един нов ден и една нова седмица!
Благодаря Нат!

fen каза...

Прекрасно.

varnik каза...

Натали, както винаги си уцелила десятката! Гледал съм филма и мога да кажа, че наистина е поразително това явление. Но не бях виждал как изглежда в образа на водата нашият химн. Мога само да се моля и да пожелая на всички да излъчваме добри мисли, положителна енергия и духовност, за да може и природата да ни отвърне със същото!

Анонимен каза...

вярно е това с водата! това се знае отдавна, че приема определени видове енергия,нали е така със светената вода,например

Roska Notskova каза...

Гледала съм филма эа водата.Много интересен,а кристалите на национолния химн много ми харесаха,наистина кристали-в синхрон с текста.Благодаря,Натали,эа положителния эаряд.

Анонимен каза...

Tova koeto vidiah beshe edna valshebna prikaska i sapostavena s himna na Balgaria se okazva edna realnost. Udivitelno!Ne znaeh za tozi eksperiment.

Анонимен каза...

Колко неща не знаем за живота... Прекрасно е!

Публикуване на коментар