Няма случайни неща


Oтнема една минута да харесаш някой, един час да го заобичаш, но един цял живот не стига да го забравиш.

Няма такова нещо, като случайни срещи.





Facebook Comments

15 коментарa :

Georgina каза...

Everything happens for a reason...
Поне аз вярвам в това, че наистина нищо не става ей така случайно и всичко, което се случва с нас всекидневно е поради някаква причина. И различни хора идват или си тръгват от нашия живот, пак поради някаква причина, добра или лоша,но някои от тях остават с нас за по-дълго ,ако не и за вечно:)

Анонимен каза...

Напротив. Всички срещи са случайни. Дори и предварително подготвените от някой трети, и те са до голяма степен случайни. Защото и най-добре планираната среща може да не се осъществи - поради някоя дребна случайност.

Изобщо, сляпата, произволна и напълно хаотична случайност определя огромната част от това, което се се случва с нас.

Друг е въпросът че, стремейки се да подредим света в съзнанието си, търсим място на всяка случайност във въображаемата си подредена представа за него. И когато успеем да намерим такова място (а на това сме майстори), си казваме - ми да! ето! така е трябвало да стане, виж как си пасват нещата!

Без въобще да знаем дали някоя друга случайност, която наистина би преобърнала живота ни, не е била само няколко милиметра по-встрани - но сме се разминали, аха-аха докосвайки се.

Иначе сме царе да намираме смисъл и в най-безсмислените неща. И обратното - да не го виждаме дори когато буквално се сблъскваме с него.

Ама пък за сметка на това не можем да кажем, че ни е скучно... ;)

Анонимен каза...

thank you Baby Maco..

Анонимен каза...

NATALY ,VSICHKO E VIARNO BLAGODARIA TI!!!!

Анонимен каза...

bati i povarniata ... ebete se pove4ko i po-malko se samoanaliziraite

Анонимен каза...

ей ти, последния/та/ , много си прав - мисля да започна от теб ... таковането...

Анонимен каза...

vqrno e 4e nqma slu4aini sre6i i ni6o slu4aino ne stava.no dosta dobra e sentenciqta,prilojena daje ine za konkretna fizi4eska li4nost!privet,Nataliq!

Анонимен каза...

Vaob6te ne sam saglasen.Kolkoto pove4e podregda6 ne6tata, tolkova pove4e se obarkvat, i tolkova po-golqmo e razo4erovanieto.Zatova spored men izvoda e: Givei s jelanie i slu4ainosta vinagi 6te e krasiva

Анонимен каза...

Дали случайно или не, всичко, което ни се случва сме си го заслужили. Важното е как ще реагираме на случката, което най-вече и единствено зависи от нас. И най-страшните неща са преодолими, ако успеем да задействаме плана с позитивния изход. Стратегиите за изход винаги трябва да са 3-4 и единствено ние можем бързо и правилно да изберем най-добрата за ситуацията. Където разумът не ни помага, да потърсим интуицията. Ако вземем решението сами, дори то да не е най-доброто, можем да корим само себе си и да не разчитаме на случайността да ни помогне.
За да ни е по-леко в цялата тази бъркотия, която е около нас нужно е да сме ПОЗИТИВНИ. Иначе оставим ли да ни люшка случайното - няма да бъдем много щастливи. Отвреме на време натискайте с греблата!

Анонимен каза...

Всяка случайност е плод на две необходимости!

Анонимен каза...

Много трудно се подреждат неща. Подреждаш подреждаш и накрая за миг всико се срути!!!!!

Анонимен каза...

Няма случайности, всеки които смята обратното е наивен.Ако нещо за нас изглежда случайно то всъщност просто не зависи от нас а от действията на другите или изкате да кажете че всички действат и правят всичко случйно... хаха

Анонимен каза...

Абсолютно съм съгласна че нищо не е случайно. Някакво висша сила пордержда нещата в живота.Убедила съм се в това. На хиляди километри , в другия край на света открих човек със съдба подобна на моята! И това ако не е предначертано................

Анонимен каза...

Опасявам се, че всичко си става хаотично и непреднамерено.Бих се радвала да не е така и всичко да има някакъв смисъл,но за сега го намирам единствено в детето си.Вече съм на почти 39 и чакам да започне личният ми живот но уви,само работа и еднообразно ежедневие.И не съм само аз така.......... Не ,че не ми харесва:)

Анонимен каза...

aman, samo anonimnici tuka ....

Публикуване на коментар