28. Най-добрият Студент

Какво сме дали на Света? е въпросът.
А това е двадесет и осмия Отговор.



Най-добрият студент за Европа, Близкия Изток и Африка на компютърната академия Cisco Systems за 2003 е:

Йордан Кацаров, българин.

Йордан Кацаров започва започва обучение по CCNA (Cisco Certified Network Associate), когато е на 13 години. На 15 години вече изучава CCNP в Cisco aкадемията към Българската Стопанска Камара. Успява да премине всички семестри и си спечелва признанието за най-добър студент. Мечтата му е да стане експерт. Експертите в света са едва 9000. България е една от страните с най-много експерти (7).

Това си е голямо постижение за България, като се има предвид, че броят на Cisco академиите е 3270, а на курсистите - над 153 хиляди.

От наградата вече са минали 6 години.
Йордан Кацаров вече е понатрупал опит из IT компаниите в България. Сдобил се с със сертификати и специализации, включително и дипломи по мениджмънт от Ritsumeikan University - Япония и Open University - Англия.

В момента е на 20 години и е изпълнителен директор и съосновател на NG Systems. Първият им софтуерен продукт – Voice Clerk е за таксуване на гласови обаждания в корпоративния сектор.


обичай народа си и познавай историята му.
една поредица за българите (тук)




Facebook Comments

1 коментарa :

Todor каза...

Йордан Кацаров е лъжец и крадец. Срам и позор за България. Може да лъжете хора, които не го познават. Тези, които го познават знаят що за стока е. Стойте далеч от него, защото ще бъдете измамен и той ще открадне вашите пари.

Публикуване на коментар