Любимата ТОРТА издава ХАРАКТЕРА

Според едно скорошно
и доста интересно проучване
на млади американски психолози,
тортата, която най-много обичаме,
говори за нашия характер...


Вариантите са тези:

ШОКОЛАДОВА ТОРТА

ТАРТАЛЕТА

ЧИЙЗКЕЙК

БИСКВИТЕНА ТОРТА

ПАЛАЧИНКОВА ТОРТА

СЛАДОЛЕДЕНА ТОРТА



Хайде сега помисли малко и ми кажи.

Коя е твоята ЛЮБИМА ТОРТА?!


А сега виж и как се тълкуват отговорите:


ШОКОЛАДОВА ТОРТА

Ако най-много харесваш разновидностите на шоколадовата торта, то вероятно ти си човек, здраво стъпил на земята. Но същевременно си емоционална и чувствена натура, какъвто е и характера на какаото. Шоколадовите торти обикновено са маслени и калорични, а щом смело похапваш от тях, това означава, че си самоуверен и не се впечатляваш от клишета.



ТАРТАЛЕТА
Ако това ти е любимия десерт, то ти освен изявен почитател на вкусното, си и експертен ценител на красивото, каквото без съмнение е дребното сладкишче. Ти не се впечатляваш от количество, а само от истинското качество. Имаш богато въображение и силно привличаш околните, но си склонен да бъдеш и малко егоист.



ЧИЙЗКЕЙК
Той подсказва, че ти си енергичен и жизнен човек, който винаги бърза, дори и да не спазва график. Обичаш нетрадиционното - каквото в очите на много хора е смесването на сирене и сладко. И винаги си готов да експериментираш.



БИСКВИТЕНА ТОРТА
Ти си истински романтик! Може би си и мъничко консервативен, но това те прави и много уважаван от околните. Те искат да бъдат твои близки и приятели, а ти на драго сърце ги приемаш и никога не отказваш услуга.


ПАЛАЧИНКОВА ТОРТА
Тя разкрива една хаотична, но забавна натура. Артистична личност, която понякога съвсем целенасочено се стреми да шокира околните. Ти си много креативен, винаги можеш да направиш от нищо нещо. Като любимата ти торта, чиито блатове могат да се правят с жонглиране във въздуха!



СЛАДОЛЕДЕНА ТОРТА
Тя подсказва, че ти си игрив и свеж човек, може би малко инфантилен, но пък задължително винаги весел. Емоциите ти са крайни, обикновено в черно-бели краски - също както сладоледената торта, която се яде само много студена.






Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар