МАГИЯТА НА ПРЪСТЕНА


Пръстени носят всички - и мъже, и жени, и стари, и млади...
Психолозите са изяснили, че огромно значение има не толкова самият пръстен, колкото пръстът, върху който той се носи.
Ето каква информация съобщаваме за себе си чрез него:


Палецът е под влиянието на Марс

Пръстен върху палеца говори за човек експанзивен, емоционален, притежаващ огромна енергия. В състояние е обаче да наприказва такива неща, че околните дълго ще си спомнят чутото като лош сън. Да убеждаваш такъв човек в нещо е просто напразна загуба на време. Това разбира и самият човек, украсил палеца си с пръстен, затова чисто интуитивно с помощта на пръстена той се стреми да обуздае своя пламенен темперамент.

Не се плаши обаче, ако на среща с теб е дошъл човек, сложил масивен пръстен на палеца си. По-вероятно е той да иска да усмири своята агресия и да направи общуването ви по-хармонично.

Ако носи пръстени на палците и на двете ръце, значи се стреми да увеличи своите шансове да намери общ език с околните.


Показалецът е под влиянието на Юпитер

Пръстен върху показалеца говори, че неговият притежател по природа е човек плах, стеснителен и нерешителен. Изпитвайки трудности в общуването, той лесно се поддава на влияние. Поставяйки обаче пръстен върху показалеца, този човек придобива увереност в своите сили и дори може да се стреми към лидерство.

Ако на среща с теб този човек е дошъл с пръстен върху показалеца, значи е готов да покорява и завоюва, т. е намеренията му са сериозни.

Ако показалците и на двете му ръце са окичени с пръстени, значи твоят нов познат няма да се спре пред нищо в стремежа си да постигне своята цел.


Средният пръст е под влиянието на Сатурн

Като правило на този пръст се носят фамилните пръстени, за да се подчертае връзката с предците. По този начин човекът, който поставя пръстен на пръста на Сатурн, приема като неизбежно влиянието на съдбата, той вярва в своята карма и висше предназначение. Пръстенът пък укротява негативните съдбоносни влияния и разкрепостява мисленето.

Ако срещнеш такъв човек, бъди уверен, че той притежава огромна духовна сила. А ако е дошъл на среща с теб, срещата ти с него (за него това със сигурност е точно така) е предопределена свише.

Пръстени върху средния пръст и на двете ръце натоварват човека в някаква степен с фатализъм и го откъсват от делничния живот.


Безименният пръст е под влиянието на Слънцето
Пръстенът върху този пръст (с изключение на венчалната халка) подчертава страстта към красотата, изисканите вещи и разкоша. Ако човек носи постоянно пръстен върху безименния си пръст, той се стреми към удоволствия, към приятно прекарване на времето, към чувствени наслади. При това е неуморим романтик.

Ако на среща с избраника видиш, че е сложил пръстен върху безименния си пръст знай, че настроението му е прекрасно, намеренията му са хубави и има най-романтични планове.

Пръстени върху безименните пръсти и на двете ръце показват, че положителните емоции на човека срещу теб са във върхова форма.


Кутрето е под влиянието на Меркурий

Меркурий олицетворява изобретателния ум, страстта към фините интриги. Постоянното носене на пръстен върху кутрето подчертава изменчивата натура, нейната самовлюбеност и кокетство. Нещо повече, това е точен признак за склонност към хазартни игри и постоянна готовност за флирт. Пръстен или друг накит в дадения случай е призован да усмири или дори да потисне тези качества, които понякога доста пречат.

Какво се очаква от човек, дошъл на среща с пръстен върху кутрето? По-скоро нищо хубаво... Той (тя) ще те обърква, ще кокетничи и постоянно ще изрича неистини.

Единственото, което може да го вразуми по някакъв начин са пръстени върху кутретата и на двете ръце... Но стопроцентова гаранция, разбира се, няма! Бъди нащрек!



Пръстен, наследен от майката
е мощен и щастлив талисман, който не само пази, но и помага в различни ситуации. Този пръстен не бива да се дава в чужди ръце, не бива да се позволява да се мери и още повече да го носят приятелките, гаджето или да се залага - в тези случаи той губи силата си.

Най-много сила носят пръстените, които се предават в семейството от поколение на поколение. Родовият пръстен не бива да се предава никому, освен на деца и роднини.

Пръстенът помага не само да се запази съпружеството, но и то да се състои. Пръстенче, скрито под възглавницата в четвъртък срещу петък, ще доведе до скорошна сватба. Петък е ден за помен на света Параскева, която заменила древната богиня на любовта и брака - Лада. Към Света Параскева се обръщат с молба да се върне любовта.

Ако искаш да премериш пръстена на приятелката си
, той задължително се оставя отначало върху масата. Добре е да полежи там известно време, за да не могат да преминат към теб неуспехите и нещастията на собственика.

Пръстените на умрелите трябва първо да се осветят в църква и едва тогава да се носят.

Намерен чужд пръстен не бива да се носи. Ако все пак го вземеш, той също трябва да бъде осветен. Но най-добре е да се подари или продаде.




Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар